Despre ArcAcademy

tratament insomnie

ArcAcademy

ArcAcademy s-a nascut din pasiunea de a transmite mai departe Arta Respiratiei Constiente. Imi doresc sa invat oamenii sa respire corect. Tehnicile de respiratie oferite de mine au la baza metoda Buteyko Breathing si Oxygen Advange, programe de re-educare al respiratiei cu o serie de exercitii care vor restabili modelele normale de respirație.

Sub indrumarea lui Patrick McKeown, renumit Instructor de Respiratie si Scriitor,  am devenit Instructor Acreditat in Metoda de Respiratie BUTEYKO BREATHNG, de asemenea Instructor Certificat OXYGEN ADVANTAGE, o metoda de respiratie care are la baza Respiratia Buteyko, pe care mi-am insusit-o in Londra.

https://buteykoclinic.com/romania/

https://oxygenadvantage.com/instructor/maria-dobos/

Corectarea, re-educarea si imbuntatirea respiratiei mele au contribuit la insanatosirea mea, pe langa practicile de yoga si meditate. Am revenit in Arad dupa 17 ani de locuit in Londra, cu o dorinta arzatoare de a ghida si de a ajuta oamenii sa descopere si sa cunoasca o viata mai sanatoasa, mai implinita si mai echilibrata pe toate planurile: fizic, psihic, emotional si spiritual.

Respiratia este cheia vietii. Calitatea respiratiei determina calitatea vietii noastre. Ea reflecta sanatatea fizica, psihica, emotionala si sufleteasca.

Transfroma-ti viata cu tehnici de Respiratie care au ajutat sute de mii de persoane in intreaga lume sa isi recapete sanatatea.